Plata produselor

In functie de preferintele dumneavoastra aveti posibilitatea de a alege una din urmatoarele modalitati de plata:
1. Ramburs - la livrare
2. Ordin de Plata
3. Online prin card bancar
4. Numerar în magazine

1. Ramburs la livrare  - o modalitate de plata este cea prin ramburs la primirea coletului. In momentul in care firma de curierat va livreaza produsele comandate veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi cea comunicata in momentul confirmarii comenzii de catre unul din operatorii nostri si care va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa.

2. Ordin de plata – se face doar in baza facturii proforme emise de S.C. MARSAB COM SRL in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos.
Nume firma S.C. MARSAB COM S.R.L
Cont lei RO05RZBR0000060008308838, deschis la Raiffeisen Bank sucursala Oradea.
Cont Euro RO71RZBR0000060008809431; Cod SWIFT: RZBRROBU,  deschis la Raiffeisen Bank sucursala Oradea.
Cod unic de inregistrare RO 7142584.

3. Online prin card bancar  – plata on-line cu cardul este realizata folosind serviciile EuPlatesc. Astfel asiguram cel mai inalt grad de siguranta si confidentialitate a datelor dumneavoastra. Cardurile acceptate in sistemul nostru sunt: Visa, MasterCard, Maestro.
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii cu cardul.

4. Numerar in magazine – se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la unul dintre magazinele Mini Junior din Oradea. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.