Calitatea pantofilor din piele Emel a fost confirmată de numeroase certificate și premii. Sunt recomandate de medicii ortopedici și kinetoterapeuți.

Comercializam pantofi realizati manual din piele Emel, ceea ce se traduce prin cea mai inalta calitate a acestora. Au o talpă moale, flexibilă, care nu restricționează mișcările copilului în timpul activităților de zi cu zi: mers, alergare sau joacă. Toate modelele de pantofi au un branț din piele special conturat care previne transpirația și asigură o poziționare corectă a picioarelor. La proiectarea pantofilor am ținut cont și de nevoile celor mai mici: modelele pentru copiii care învață să meargă au călcâiul rigid și talpa flexibilă, care asigură stabilizarea și în același timp nu restricționează mișcarea, copilul mic se poate concentra cu ușurință pe primii pasi, fara teama de a aluneca sau de a cadea.

Printre pantofii Emel, parintii care cauta pantofi pentru copilul lor vor gasi atat modele practice, confortabile de zi cu zi, cat si propuneri mai clasice. Cei mai mici copii pot descoperi lumea în pantofi, iar vara - în diferite versiuni de sandale. Copiii mai mari vor găsi pantofi din piele pentru diverse ocazii: cizme și cizme Chelsea perfecte pentru plimbări pe orice vreme, balerini stilați pentru petreceri în familie sau aniversare cu prietenii și chiar pantofi formali care pot completa ținuta de Prima Comuniune.

În cazul pantofilor Emel, clasic înseamnă confortabil – pielea naturală se adaptează formei picioarelor copilului și nu provoacă abraziuni chiar și atunci când este purtată o perioadă lungă de timp. Unele modele au velcro, datorită căruia chiar și cei mai mici copii pot exersa singuri să-și încalțe. Majoritatea cizmelor pentru persoanele în vârstă au șireturi, ceea ce vă permite să ajustați pantofii la lățimea piciorului și, în același timp, este o oportunitate de a învăța cum să vă șireți. Pantofii din piele sunt cusuți cu cea mai mare grijă și rezistă chiar și la cele mai nebunești jocuri ale copiilor de vârstă preșcolară și școlară. În același timp, sunt o completare eficientă a stilizărilor copiilor.

Calitatea pantofilor din piele Emel a fost confirmată de numeroase certificate și premii. Sunt recomandate de medicii ortopedici și kinetoterapeuți.
 

Pielea este un material natural cu proprietăți care nu pot fi furnizate de niciun alt material sintetic (deseori denumit în mod fatal piele ecologică). Pielea naturală respiră, absoarbe și eliberează umezeala, este prietenoasă pentru cei care suferă de alergii - praful nu pătrunde în ea. Micile riduri, ușoare pliuri sau zgârieturi formate odată cu trecerea timpului dovedesc că este natural. În același timp, fiind un material natural, are o structură neuniformă, ceea ce îl face un material extrem de dificil de prelucrat. Aceste și alte proprietăți ale pielii fac ca produsele realizate din ea să pară nobile.

Încălțămintea din piele este creată având în vedere confortul, precum și pentru dezvoltarea motrică adecvată a copiilor de toate vârstele: de la cei de un an care învață să meargă până la copiii de vârstă școlară. Pielea naturala este un material ideal pentru fiecare anotimp: iarna si toamna protejeaza picioarele copiilor de frig si umezeala, vara asigura o ventilatie adecvata.

 

Buciki skórzane dla dzieci - pierwsze buty dla twojego malucha

Suport clienti Luni - Sambata 08:00 - 16:30

0749863709 0744302586 vanzariminijunior@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!